Word jij een Fortwachter?

Wil jij werken op twee forten in de Beemster?

Word dan fortwachter bij Fort aan de Middenweg en Fort Spijkerboor

Iets voor jou?

Wil je werken in de buitenlucht? Ben je niet bang om je handen vies te maken? Wil je helpen met het onderhouden van de forten? Wil je werken in de tuin? Of ben je liever gastheer of gastvrouw? Kortom, wil je werken op een stoere werkplek waar van alles mogelijk is? Dan zit je goed bij ons!

moestuin
Fort binnen

Je ontwikkelen

Als Fortwachter word je begeleid door professionele medewerkers van Odion. Je kunt hier van alles leren over de werkzaamheden in en rondom de forten. Wil je later doorstromen naar (on)betaald werk? Dan kan dat. Natuurlijk kun je ook als Fortwachter blijven werken.

Werktijden?

Je werkt bij Fort aan de Middenweg en Fort Spijkerboor. De forten zijn open op maandag, dinsdag en woensdag. Je wordt opgehaald tussen 9.00 en 9.30 uur. Na 15.00 uur word je thuisgebracht.

Op de Forten is genoeg te doen!

De Forten?

Fort aan de Middenweg en Fort Spijkerboor liggen in Westbeemster en Zuidoostbeemster. De forten horen bij de Stelling van Amsterdam. In totaal staan er 46 forten rondom Amsterdam. Ze zijn gebouwd tussen 1880 en 1920 om Amsterdam te verdedigen. Nederland wil deze forten bewaren en laten zien aan mensen. Op www.forten.nl vind je meer informatie over de Stelling van Amsterdam.

Fort Spijkerboor
Fort Spijkerboor